Categorieën
Nieuws

VOOR ELKAAR – hulp gezocht

Onderstaande hulpvragen brengen we graag onder de aandacht:

• Dame van 85 uit Den Dolder zoekt iemand die af en toe gezellig met haar komt kletsen en /of ook met haar mee wil gaan naar een koffieochtend of een andere gezellige bijeenkomst in het dorp.

• Oudere dame uit Huis ter Heide vindt het fijn om wat meer contacten te hebben. Zij zoekt iemand die net als zij een brede belangstelling heeft (kunst, cultuur ed) en die als het klikt ook samen wellicht iets leuks wil ondernemen.

• In het voorjaar krijgen wij altijd wel wat verzoekjes van ouderen m.b.t.: hulp met kleine klusjes in de tuin of de bloembakken op het balkon. Ook hulp bij het maken van een wandelingetje (ommetje) is altijd welkom!

Aanbod via Sor Blessing, MeanderOmnium, 06-57.1254.58

Help het Stille Hofje!
Vrijwilligers zijn altijd welkom op de vierde zaterdag van de maand om te helpen bij het onderhoud. Maar zij zijn ook op zoek naar mensen die in roosterdienst wekelijks de afvalbakken willen plaatsen op dinsdagavond of woensdagmorgen voor 8.00 uur (en weer terugzetten). Of van mei tot september grasmaaien met de grote zitmaaier, lopend met de motormaaier (40 cm. maaibreedte) of met de draadtrimmer voor de randen naast de graven. Het maaien is afhankelijk van de weersomstandigheden: het moet minstens een dag droog weer zijn om te kunnen maaien!

Contactpersoon is Marinus van den Brink, 06 50 600 292 of info@hetstillehofje.nl